Seleccionar página

sobre mi

Encantat de conèixer-te

Si has arribat fins aquí, probablement et preguntaràs qui sóc.

Intentaré respondre’t de manera breu i concisa i fer-ho prou interessant perquè no fugis espantat.

Una mica més sobre mi

Durant tots aquests anys he intentat aportar el meu coneixement i les meves ganes per assolir tots els objectius. Però en aquest món tan dinàmic i canviant, és important estar actualitzant constantment i per aquest motiu estic formant-me en camps com: Models de management 3.0, Machine Learning i Blockchain.

A nivell professional fa més de 25 anys que em dedico a el món de projectes TIC a empreses com RACC, T-Systems, ACN i Quabu Solutions.

Tens alguna cosa que explicar-me??

No siguis tímid, deixa els teus comentaris, m’encantarà respondre’t.

El veritable èxit professional ha d’anar acompanyat d’un bon entorn familiar, i puc dir que sóc un tipus afortunat, perquè estic feliçment casat amb dos meravellosos fills.


Parlant de el terreny professional

Al llarg de el temps he desenvolupat diverses habilitats que m’han permès especialitzar-me en la gestió i direcció de nombrosos projectes, a més de dedicar-me a la venda consultiva.

M’esforço personalment a dur a terme una gran orientació als nostres clients, i treballant amb excel·lents equips de desenvolupament, intentem entre tots aconseguir una plena satisfacció dels nostres client.

Mens sana in corpore sano

Sempre he practicat algun tipus d’esport: judo, esgrima, mugendo o submarinisme.

A hores d’ara, i quan la família, el treball i la meteorologia m’ho permeten, surto a córrer una estona.

Dotzenes de llibres llegits

Tot va començar amb Cosmos de Carl Sagan, que em va introduir en el món de la ciència i el Senyor dels Anells, que em va ensenyar la importància de el grup per sobre de la reputació individual.

Temps per gaudir

Carl Sagan va ser el big bang que va desencadenar la meva curiositat per la galàxia i tot el que amaga, per això vaig deixar de llegir i vaig començar a observar! I mirar a el cel no és l’únic dels meus hobbys: també m’agrada mirar i fer fotografies.

Una altra cosa que em fascina és l’il·lusionisme, veure com em transporten a un món màgic davant dels meus ulls. I per acabar tots aquests hobbys tan plàstics, no puc deixar d’esmentar als còmics: japonesos, europeus i nord-americans, no tinc problema.

El segon cervell està a l’estómac

Truita de patates, sopa de Nadal i el cafè, són algunes de les meves passions.

Sobretot el cafè, colombià, brasiler, fred o calent, res d’això importa si no porta una gran dosi de cafeïna.

Contacte

Ha arribat el moment de la veritat, el moment de decidir si vols començar a establir una relació amb mi, o prefereixes deixar-ho estar. 

Tens alguna cosa per explicar-me?

 

No siguis tímid, deixa’m els teus comentaris. Estaré encantat de saber la teva opinió i contestar-te.

Política de privacitat

Contacte

Ha arribat el moment decisiu, el moment de decidir si començar a entaular una relació o deixar-ho estar.

Tens alguna cosa que explicar-me?

No siguis tímid, deixa els teus comentaris, estaré encantat de conèixer la teva opinió i contestar-te.

Política de Privacitat

Segueix-me a LinkedIn

Segueix-me a Twitter

Segueix-me a Instagram